Betingelser & Vilkår

 

Handelsvilkår & Betingelser

Herunder finder du de gældende vilkår for handel med BilligVent.dk.

Vores handelsvilkår overholder den danske lovgivning for nethandel.

NB!!! Vilkårne er forskellige for afhentnings handel og internet handel.

Priser :
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer.
Alle angivne priser er incl. 25% moms.

Fragt & afhentningsgebyr ved bestilling :

Ordrer der skal sendes med enten DPD ( Dansk pakke distribution ) eller fragtmand, pålægges en fragt og emballage omkostning på Kr. 90,-. Ved afhentning på BilligVent.dk adresse, vil et ekspeditions/udleveringsgebyr på Kr. 25,- blive pålagt.

 

Levering af varen :

BilligVent.dk sender varer med DPD eller fragtmand. Leveringstiden på alle varer er en til to dage fra ordreindgang. Restordre vil blive meddelt pr. mail inden for 24 timer i hverdagen. BilligVent.dk giver ikke en garanti for at varen bliver leveret indenfor den angivne tid.

BilligVent.dk tager forbehold for restordre og udgåede varer. BilligVent.dk kan ikke holdes ansvarlig for omkostninger grundet evt. forsinkelser og / eller bortkomst. Ej heller i tilfælde af defekte varer eller fejl leverede varer. DPD har typisk en leveringstid på ca. 24 timer, og varer der leveres med fragtmand ca. 48 timer, leveres i gadeniveau.

 

Modtagelse af varen :

NB!!! VIGTIGT - ved modtagelsen, kontroller straks om emballage og varen er intakt efter transport. Transportskader skal anmeldes BilligVent.dk inden syv hverdage fra modtagelsen. Herefter kan BilligVent.dk ikke holdes ansvarlig for transportskader. Yderligere skal varen ved modtagelsen kontrolleres, om det er den/de korrekte varer der er modtaget.
Beskadigede varer skal anmeldes til BilligVent.dk via reklamations formular som findes på forside under kunde service.
Er der synlige skader på emballagen skal modtagelse nægtes, ellers skal skaden noteres på fragtbrev og chauffør skal acceptere skaden med underskrift.
Er emballagen ikke synligt beskadiget, men en fragtskade på indholdet viser sig efterfølgende, skal der reklameres straks, dog senest syv hverdage efter modtaget. Benyt reklamations formular på Billigvent.dk forside under kunde service.
 

 

Ved reklamation eller fejlleverance :

Hvis du har modtaget en fejlleverance eller er varen defekt ved modtagelsen, skal du reklamere via Billigvent.dk reklamations formular som du finder på forsiden under kunde service. Her skal angives hvilken reklamations årsag der forligger, og kopi af original faktura skal medsendes. Inden varen sendes retur skal BilligVent.dk altid kontaktes og informeres. Varer / produkter, der er under reklamationsbehandling, må ikke tages i anvendelse, før reklamationen er færdigbehandlet.

BilligVent.dk ombytter / reparerer den defekte varer, når vi har modtaget den. BilligVent.dk dækker naturligvis omkostninger i forbindelse med transport af fejlleverancer og reklamation – NB!!! kun Post Danmark og Danske fragtmænd må benyttes til retur forsendelser.

Ansvarsfraskrivelse og garanti :
BilligVent.dk har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre websites igennem links. Disse websites er uden for BilligVent.dk kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.
Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem Køber og BilligVent.dk.
BilligVent.dk afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for køber.

Fortrydelse af køb / returnering :

Du har mulighed for at fortryde dit køb i indtil 14 dage efter du har modtaget varen. Du skal inden fristens udløb, have sendt varen retur til BilligVent.dk adresse, som du kan finde på forsiden under kontakt. Fortrydelsesretten gør sig ligeså gældende i tilfælde af, at kunden undlader modtagelse af varen.

Varen der returneres, skal emballeres i originalemballagen og fremstå i ubrugt stand. Emballagen skal fremstå i så pæn stand, at vidresalg til anden kunde er muligt. Dette pga. at emballagen ofte indeholder oplysninger og tekniske specifikationer, som er vigtige ved montage. Varen modtages ikke retur hvis der er skrevet på emballagen. Du har selv som kunde ansvaret for at varen kommer retur i pæn og hel stand.

 

Kunde oplysninger :

Dit navn og postadresse er nødvendigt for at du kan få din bestilling leveret, vi skal derfor bruge dit navn og postadresse med så mange specifikationer som muligt – her tænkes på etage, baggård, A-B-C. Ønsker du en ordrebekræftelse via mail, skal vi også bruge din e-mail adresse.

Alle kundeoplysninger vil udelukkende blive gemt i BilligVent.dk kundekartotek, og på ingen måde vidregivet til tredjemand. Du kan til enhver tid blive slettet fra kundekartoteket, blot ved at sende en mail til BilligVent.dk

 

Betaling og fakturering

Når du handler med BilligVent.dk har du flere muligheder for at betale.

Nedenfor finder du oplysninger om hvordan betaling og fakturering finder sted.

 

Betalingsmuligheder :

På BilligVent.dk kan du vælge imellem følgende betalingsmuligheder.

 

Dankort

Visa Kort

Visa Electron

Master Card

Bankoverførsel

Betaling :
De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgå fra BilligVent.dk.

 

Betaling ved bankoverførsel :

Bankoverførsel fungerer således – du overfører faktura beløbet til BilligVent.dk konto i Forstædernes Bank Reg. nr. 5474 – Konto nr. 0007023231. Vælger du denne betalingsform, ekspederes din ordre når betalingen er registreret på vor konto. Typisk går der en til to bankdage før pengene registreres, hvis du anvender anden bank end Forstædernes Bank. Hvis du anvender Forstædernes Bank, kan betalingen oftest registreres samme dag. Det er meget vigtigt at du anfører ordrenummeret i feltet "Tekst til modtager" ved overførslen, ellers kan Billigvent.dk ikke genkende betalingen.

 

Fragt :

Fragten du betaler hos BilligVent.dk er IKKE afhængig af mængden og størrelsen på indkøbet. Fragtraten er altid Kr. 90,- / Varen sendes med DPD eller leveres med by-bilen. 

 

Levering af ordre fra BilligVent.dk

Bliver en ordre leveret over flere omgange, pga. forskellig leveringstid på de enkelte varer, betaler du som kunde kun leverings omkostninger èn gang.
BilligVent.dk sender alle varer med DPD / Post-DK, bybil eller fragtmand alt efter størrelsen på forsendelsen.

I net-butikken kan du altid se den forventede leveringstid. BilligVent.dk garanterer ikke for at varen bliver leveret indenfor den angivne tid, men de fleste varer er som regel fremme inden 48 timer.

BilligVent.dk tager forbehold for restordre og udgåede varer. BilligVent.dk kan ikke holdes ansvarlig for evt. forsinkelse eller omkostninger grundet forsinkelse. Ej heller i tilfælde af fejlleverance eller defekte varer. Varer, der leveres med fragtmand, afsættes / leveres til første dør i stueetagen, vær gerne hjemme ved modtagelsen.

 

Afhentning hos BilligVent.dk

De bestilte varer kan alternativt også afhentes på vor adresse i Gentofte. Vi lagerfører de fleste produkter selv, og vil derfor som oftest kunne ekspedere din ordre samme dag. Der pålægges et lille afhentningsgebyr på Kr. 25,- i administration. Afhentning mandag til fredag - kl. 8.00 - 15.00. 

Forbehold for ændringer :
BilligVent.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Misbrug :
Misbrug af Billigvent.dk medføre til politianmeldelse.

Links:
PBS - Pengeinstitutternes Betalings Service
FDIH / Forbrugerrådet
Forbrugerstyrelsen
Forbrugerstyrelsen - med karakterbog over onlinebutikker
Forbrugerrådet
Forbrugerinformation

 

 

Definitioner:
Aftalens parter
"Køber" anvendes om den fysiske person, som hovedsagelig handler uden for sit erhverv, og som ved afgivelse af en bestilling til BilligVent.dk afgiver et tilbud om køb og levering af bestemte varer.

"BilligVent.dk" anvendes i det følgende både om den fysiske eller juridiske person, som ved ordrebekræftelse accepterer Købers bestilling og sælger de bestilte varer, og om den hjemmeside hvorfra varer præsenteres og bestilles.

Produktinformation:
På BilligVent.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til BilligVent.dk via _BUTIKKENS EMAIL ADRESSE_

Priser:
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer.
Alle angivne priser er inklusive 25% moms.

Bestilling:
Præsentation af varer sammen med en pris på BilligVent.dk er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud.
Købers bestilling af varer fra BilligVent.dk udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til BilligVent.dk om at købe varen på de oplyste vilkår.
En bindende aftale mellem Køber og BilligVent.dk er først indgået, når Billigvent.dk ved en ordrebekræftelse accepterer det af Køber afgivne tilbud.

Betaling:
De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig.Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart væren afgå fra BilligVent.dk, Vælger du at modtagen varen med efterkrav betales beløbet ved modtagelse af varen.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:

Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i Købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til Køber.

Reklamation:
BilligVent.dk yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl (mangler). Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.
Fakturaen skal fremvises til BilligVent.dk i forbindelse med anvendelse af reklamationen.
Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal efter Køber har eller burde have opdaget manglen ske til BilligVent.dk inden rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen.

Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består.

Ansvarsfraskrivelse og garanti:
BilligVent.dk har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre websites igennem links. Disse websites er uden for BilligVent.dk's kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.
Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem Køber og BilligVent.dk.
Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til Køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes Køber handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for BilligVent.dk's kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.
BilligVent.dk afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og Køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.

Fortrydelsesret:
Meddeler Kunden BilligVent.dk, at Kunden har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler BilligVent.dk det modtagne beløb. dog minus fragt og evt. betalingsgebyr. 
Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge PDP - ikke alternative pakke distributører. Da det gør det muligt at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret - sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Vi anbefaler at du sender varen retur som forsigtig pakke med DPD.
Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen.
Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg til private - det gælder ikke varer solgt til virksomheder.

Forbehold for ændringer:
BilligVent.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Leveringstider:
Med mindre andet er angivet for den enkelte vare er forventet leveringstid indenfor 10 dage.

Misbrug:
Misbrug af BilligVent.dk medføre til politianmeldelse.

Links:
PBS - Pengeinstitutternes Betalings Service
FDIH / Forbrugerrådet
Forbrugerstyrelsen
Forbrugerstyrelsen - med karakterbog over onlinebutikker
Forbrugerrådet
Forbrugerinformation

 
Fortsæt

Din indkøbskurv er tom!

Kundelogin
Opret konto